gemeenthuisgemeenteschoolkerkstraatRupel en Netestatiekasteel Tiburzwemdokzusterschool

Activiteitenhand


Rumesta-avonden en Rumesta na afspraak


Deze avonden vinden altijd plaats in het Home Van der Taelen, Vissersstraat 87 te Rumst tussen 19.30 en 22 uur, steeds op de 1ste en derde donderdag van de maand. De naam "Rumesta-avonden" komt in de plaats van de "genealogische en geschiedkundige avonden", omdat op beide avonden dezelfde opzoekingen en activiteiten mogelijk zijn.

Wat kan u vinden op deze avonden? Tijdens deze avonden kunnen er genealogische en/of geschiedkundige opzoekingen worden gedaan. U kan steeds beroep doen op een deskundig bestuurslid of werkend lid van Rumesta voor ondersteuning. Leden hebben vrije toegang tot deze avonden. Bent u nog geen lid van Rumesta? Kom ook dan eens vrijblijvend een kijkje nemen. Rumesta beschikt over een zeer uitgebreide en gespecialiseerde bibliotheek die permanent wordt aangevuld.
Wanneer het beter past kan u ook na afspraak komen de eerste en derde maandag van de maand, van 9 tot 12 uur. De mogelijkheden zijn dezelfde als tijdens de Rumesta-avonden.   Een eenvoudige mail volstaat om deze afspraak te maken.

Voor meer info mail ons of kijk eens op onze kalender.

Gedetailleerde catalogus van de bibliotheek ter beschikking!

Word lid en bezoek ons regelmatig, want de collectie wordt voortdurend aangevuld!

| Contact Rumesta| Webmaster | ©2007-2019 Rumesta |